Mundipharmapro.fi-sivuston käyttöehdot

Päivitetty viimeksi 15.2.2019

1. Tämän sivuston käyttöehdot

1.1 Käymällä sivustolla www.mundipharma.fi (”verkkosivusto”) ja käyttämällä sitä sitoudut alla oleviin käyttöehtoihin (”ehdot”), joissa määrätään sisällöstä Mundipharma Oy:n (Y-tunnus 1048595-3) (”Mundipharma”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”) ja sinun (”sinua”, ”sinun” tai ”sinä”) välillä liittyen verkkosivustoon ja sen sisältöön (”sisältö”).

2. Ei lääketieteellistä neuvontaa

2.1 Verkkosivustolla on yleistä tietoa eri sairauksista ja hoidoista. Tiedot eivät voi koskaan korvata henkilökohtaista neuvontaa lääkäriltä tai muulta pätevältä terveydenhuollon ammattilaiselta. Mitään kotisivuilla olevaa ei tule ymmärtää tietyn tuotteen suositukseksi tai hoidoksi.

2.2 Verkkosivuston tietoja ei voi käyttää terveyteen liittyvän tilan tai oireiden henkilökohtaiseen diagnosointiin. Kehotamme sen sijaan hakemaan apua lääkäriltä tai muulta pätevältä terveydenhuollon ammattilaiselta.

2.3 Verkkosivusto voi sisältää tietoa tuotteista ja palveluista, jotka eivät ole saatavana kaikissa maissa. Osa verkkosivustosta on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille eikä ole siten muiden käytettävissä. Voit pyytää käyttöoikeutta kohdassa ”Terveydenhuollon ammattilaiset”. Sinua pyydetään siinä yhteydessä lähettämään meille henkilötietosi. Näitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti, katso kohta 8. Käyttöoikeustietosi ovat henkilökohtaisia eikä sinun pidä antaa niitä muille.

3. Vastuuvapaus

3.1 Luovumme nimenomaisesti kaikesta vastuusta verkkosivustoon ja sisältöön liittyen.

3.2 Verkkosivusto ja sisältö on tarkoitettu vain tietolähteeksi. Sinun pitää itse arvioida kaikki sisältö huolellisesti. Pyrimme siihen, että sisältö on oikein ja oikeudenmukaista, mutta virheitä ja puutteita voi esiintyä. Kieltäydymme siten kaikesta vastuusta.

3.3 Emme myöskään takaa keskeytymätöntä pääsyä verkkosivustolle emmekä ole vastuussa virheiden korjaamisesta tai sen varmistamisesta, että verkkosivusto tai käytettävissä oleva palvelin ei sisällä viruksia tai muita haitallisia osia. Meillä on aina oikeus muuttaa verkkosivustoa ja sen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta sekä oikeus sulkea verkkosivusto milloin tahansa.

4. Immateriaalioikeudet

4.1 Sisältö käsittää muun muassa tekstiä, kuvia ja tuotemerkkejä, jotka on suojattu tekijänoikeuslailla, tavaramerkkilailla ja muilla immateriaalioikeuksia suojaavilla lailla, mukaan lukien markkinointilain. Esimerkkejä ovat verkkosivustolla mainittujen tuotteiden nimet.

4.2 Emme anna sinulle lupaa käyttää sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin. Voit käyttää sisältöä vain henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että voit esimerkiksi tulostaa yksittäisen kopion sisällöstä omaan käyttöön. Jokainen viittaus edellyttää tekijänoikeuden tai muun omistusoikeuden selkeää ilmaisemista.

4.3 Sisällön muu tulostaminen, jäljentäminen, uudelleenjakelu tai julkaiseminen ei ole sallittua ilman aiempaa kirjallista lupaamme.

4.4 Emme ole vastuussa siitä, rikkooko sisältö muiden oikeuksia.

4.5 Lukuun ottamatta tietoja, joita koskee tietosuojakäytäntömme, katso kohta 8, käsittelemme kaikkia tietoja, joita saamme sinulta verkkosivuston kautta ei-luottamuksellisina ja ilman omistusoikeutta. Tämä käsittää muun muassa tiedot, kysymykset, kommentit, ideat ja ehdotukset. Hyväksyt, että käsittelemme tietoja omaisuutenamme ja meillä on oikeus julkaista ja käyttää tietoja ilman minkäänlaista velvoitetta, mihin tahansa tarkoitukseen, kaikkialla maailmassa ja kaikin tavoin. Pidätämme oikeuden käyttää kaikkia ideoita, konsepteja ja muuta, mikä on lähetetty verkkosivuston kautta tarkoituksesta riippumatta ja ilman minkäänlaista korvausta tai mainintaa viitteestä.

5. Uramahdollisuudet

5.1 Verkkosivustolla on tietoa vapaista työpaikoista. Tarkoituksena on ainoastaan kertoa mahdollisille hakijoille sopivista työmahdollisuuksista.

5.2 Päätät itse, haluatko lähettää meille henkilötietojasi. Voit lähettää tiedot internetin tai tavallisen postin kautta.

5.3 Kaikkia henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti, katso kohta 8.

6. Maantieteellinen alue

6.1 Verkkosivustoa valvoo ja ylläpitää Mundipharma Oy. Jokaisessa maassa on omat sääntönsä, määräyksensä ja lakinsa, mutta internet on luonteeltaan maailmanlaajuinen. Näin ollen tietyssä maassa julkaistavat tiedot eivät mahdollisesti sovi käytettäväksi sen maan ulkopuolella.

6.2 Verkkosivuston tiedot on laadittu Suomessa voimassaolevien lakien ja ohjeiden mukaisesti. Tiedot on tarkoitettu vain Suomen kansalaisten käytettäväksi.

6.3 Emme takaa, että verkkosivusto tai sisältö sopii käytettäväksi tai on käytettävissä muissa maissa. Ne, jotka päättävät käyttää verkkosivustoa muissa maissa, tekevät tämän omasta aloitteestaan ja ovat itse vastuussa paikallisen lainsäädännön noudattamisesta, jos – ja siinä laajuudessa kuin – paikallinen lainsäädäntö on käytettävissä.

7. Linkit verkkosivustolle ja verkkosivulta

7.1 Linkit verkkosivustolta:

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä tai viittauksia muille verkkosivustoille, jotka eivät liity Mundipharmaan. Emme ole selanneet tällaisten verkkosivustojen sisältöä emmekä ota vastuuta niiden sisällöstä.

7.1.1 Linkit muille verkkosivustoille annetaan vain avuksi verkkosivustoa käyttäville henkilöille.

7.1.2 Verkkosivustolta muille verkkosivustoille vievien linkkien käyttäminen on omalla vastuullasi. Emme ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat käymisestäsi tällaisilla verkkosivustoilla.

7.2 Linkit tälle verkkosivustolle:

7.2.1 Verkkosivustolle johtavissa linkeissä pitää olla teksti, johon on selkeästi merkitty ”Mundipharman verkkosivusto”.

7.2.2 goodwilliäLinkin ulkonäköä, sijoittelua tai muita ominaisuuksia ei saa muotoilla siten, että se vahingoittaa tai heikentää liikearvoa, joka yhdistetään Mundipharman nimeen tai tavaramerkkeihin.

7.2.3 Linkin ulkonäkö, sijoittelu tai muut ominaisuudet eivät saa antaa väärää vaikutelmaa sponsoroitavasta organisaatiosta tai yrityksestä Mundipharmaan tai verkkosivustoon liittyen.

7.2.4 Kun käyttäjä käyttää linkkiä, Verkkosivuston pitää näkyä koko näytöllä eikä kehyksenä sen verkkosivuston sisällä, jossa linkki on.

7.2.5 Verkkosivuston, jolla linkki on, tulee noudattaa Suomessa voimassaolevaa lainsäädäntöä, sääntöjä ja määräyksiä.

8. Tietosuoja

8.1 Yksityiselämäsi suojaaminen on tärkeä asia Mundipharmalle. Mundipharman tärkein voimavara on luottamuksesi, ja Mundipharmalle on siksi olennaista suojata henkilötietosi.

8.2 Tietosuojakäytäntömme kattaa niiden henkilökohtaisten tietojesi käytön, joita keräämme, kun käytät verkkosivustoa ja palveluitamme (”henkilötiedot”).

8.3 Verkkosivuston käyttö on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille henkilöille. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta henkilöiltä.

8.4 Vain valtuutetuilla työntekijöillä, jotka on koulutettu henkilötietojen oikeaan käsittelyyn, on pääsy henkilötietoihin.

8.5 Sinulla on aina oikeus pyytää Mundipharma Oy:ltä henkilötietojesi tarkastelua, korjausta tai poistamista sekä niiden käytön rajoittamista. Sinulla on myös oikeus vastustaa käsittelyä. Sinulla on myös oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojavaltuutetun toimistoon, mikäli epäilet, että henkilötietojasi käsitellään laittomasti tai ilman juridista perustaa tai jos et mielestäsi saa niitä tietoja, joita sinulla on oikeus tarkastella.

8.6 Voit aina ottaa yhteyttä yritykseen Mundipharma Oy, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käytämme tietojasi.

8.7 Henkilötietojen käsittely HCP-portaalin käytön yhteydessä

8.7.1 Jos terveydenhuollon ammattilaisena haet käyttöoikeutta ja saat sen verkkosivustomme siihen osioon, joka sisältää tietoa lääkkeistämme (HCP-portaali), keräämme tietojasi tarkoituksena antaa sinulle käyttöoikeus verkkosivustomme tähän osioon, joka ei ole julkisen yleisön käytettävissä. Tiedot kerätään suoraan sinulta, kun rekisteröidyt HCP-portaaliin.

8.7.2 Keräämme yhteystietosi, mukaan lukien nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä tiedot tittelistä, osastosta ja työhön liittyvästä harjoittelusta, jotka saamme tietoomme, kun täytät lomakkeen hakiessasi käyttöoikeutta HCP-portaaliin.

8.7.3 Tietojesi käsittely HCP-portaalin käyttöoikeuteen liittyen tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679, 27. huhtikuuta 2016, 6 artiklan, 1 kohdan, b ja f alakohtien mukaisesti, koska käytämme tietoja voidaksemme noudattaa sopimustamme antaa sinulle käyttöoikeuden HCP-portaaliin, ja oikeutettu etumme on tuntea ne, joilla on tai on aiemmin ollut käyttöoikeus verkkosivustomme lakisääteisesti käyttöoikeusrajoitettuun osaan.

8.7.4 Tietojasi säilytetään vain niin kauan, kun kirjaudut sisään verkkosivustomme suljettuun osaan kerran vuodessa, minkä jälkeen tietosi poistetaan automaattisesti.

8.7.5 Lähettämäsi viesti tai kysymys vastaanotetaan osoitteeseen info@mundipharma.fi. Viestisi tai kysymyksesi käsitellään ja sinulle vastataan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen alkuperäinen viestisi deletoidaan.

8.8 Henkilötietojen käsittely sivuvaikutusten raportoinnin yhteydessä.

8.8.1 Lääkkeidemme markkinointiluvan haltijana meillä on velvollisuus raportoida tiedot terveysviranomaisille epäillyistä tai vahvistetuista haittavaikutuksista lääkkeidemme käyttöön liittyen. Tiedot kerätään suoraan siltä, joka raportoi epäillyt haittavaikutukset meille Haittavaikutusten raportointiin tarkoitetulla lomakkeella tai muulla yhteydenottotavalla, mukaan lukien puhelimen tai sähköpostin.

8.8.2 Keräämme yhteystietoja, mukaan lukien nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja mahdollisesti muita yhteystietoja, jotka saamme yhteydenottolomakkeen kautta. Lisäksi keräämme terveystietoja (kuten sairaushistoria ja lääkkeiden käyttö), jotka olemme saaneet tietoomme yhteydenottolomakkeen kautta ja jotka liittyvät epäiltyjen haittavaikutusten yksittäisen raportoinnin arviointiin.

8.8.3 Näitä tietoja voidaan voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 726/2004, 31. maaliskuuta 2014, mukaan jakaa Mundipharman itsenäisille yhteistyökumppaneille ja muille yhteistyökumppaneille kyseisiin lääkkeisiin liittyen muissa EU-maissa, joissa lääkkeitämme markkinoidaan. Teemme näin voidaksemme noudattaa juridisia velvoitteitamme kertoa asianmukaisille terveys- ja lääkeviranomaisille kyseisissä maissa mahdollisista vahvistetuista tai epäillyistä haittavaikutuksista.

8.8.4 Tietojesi käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679, 27. huhtikuuta 2016, 9 artiklan, 2 kohdan, 1 alakohdan mukaisesti siinä määrin, kun käsittely on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa lääkkeiden korkeat laatu- ja turvallisuusstandardit voimassaolevan asianmukaisista ja erityisistä toimenpiteistä määräävään EU:n ja Suomen lainsäädännön mukaisesti oikeuksiesi suojaamiseksi.

8.9 Henkilötietojen käsittely avoimien hakemusten lähetyksen yhteydessä

8.9.1 Mundipharman vapaat työpaikat julkaistaan yleensä verkkosivustolla kohdassa ”Ura”. Mundipharma vastaanottaa joskus avoimia hakemuksia (hakemuksia paikkoihin, joita ei ole julkaistu) sähköpostiosoitteeseen [info.mundipharma@mundipharma.fi]. Tällaiset hakemukset sisältävät yleensä henkilötietoja, mukaan lukien yleiset yhteystiedot, tiedot urakehityksestä ja aiemmista työnantajista, koulutustaustan ja koetulokset jne. Avoimet hakemukset, jotka lähetetään muulla tavoin kuin suoraan hakijalta ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen, tuhotaan vastaanotettaessa eikä tietoja siten tallenneta.

8.9.2 Mundipharma voi säilyttää avoimia hakemuksia niihin kuuluvine liitteineen enintään 6 kuukautta, minkä jälkeen hakemukset tuhotaan.

8.9.3 Tietojesi käsittely avoimien hakemusten lähettämiseen liittyen tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679, 27. huhtikuuta 2016, 6 artikla, 1 kohta, b alakohta mukaan, koska käsittely on välttämätöntä pyytämiesi toimenpiteiden toteuttamiseksi ennen mahdollisen sopimuksen tekemistä.

9. Evästeet

9.1 Kun käyt verkkosivustollamme, sinulta kerätään evästeiden avulla tietoa, jota käytetään mukauttamaan ja parantamaan sisältöämme. Alla kerrotaan tarkemmin, mitä tietoja kerätään mihinkin tarkoitukseen.

9.2 ”Evästeet” ovat sivustovierailun yhteydessä tietokoneellesi, matkapuhelimeesi tai muuhun vastaavaan laitteeseen tallennettavia tekstitiedostoja. Tekstitiedostot sisältävät tietoja, joita käytetään vieraillessasi seuraavan kerran sivulla. Niiden tarkoituksena on muistaa asetukset ja kerätä tilastotietoja. Verkkosivusto lukee ja kirjoittaa itse evästeiden sisällön. Evästeet ovat tekstitiedostoja eivätkä ohjelmatiedostoja, joten ne eivät sisällä haitallisia koodeja, kuten viruksia. Sinulla on mahdollisuus poistaa tai estää evästeet verkkosivustolla, mutta silloin on vaarana, että verkkosivusto ei toimi ihanteellisesti etkä välttämättä näe kaikkea sisältöä.

9.3 Käyttämällä verkkosivustoa annat suostumuksesi siihen, että Mundipharma käyttää evästeitä alla kuvatulla tavalla, ellet sinä ole selainasetuksissasi poistanut evästeitä käytöstä. Jos et ole poistanut evästeitä käytöstä antaessasi suostumuksen, voit peruuttaa suostumuksen estämällä evästeet verkkoselaimessasi.

9.4 Jos et halua, että Mundipharma asettaa tai lukee evästeitä laitteellasi, sinulla on aina mahdollisuus poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimellasi, josta voit valita, mitkä evästeet sallitaan, estetään tai poistetaan. Menettelytapa riippuu siitä, mitä selainta käytät. Muista, että jos käytät useampaa selainta, sinun pitää poistaa evästeet niistä kaikista. Sinun pitää käyttäjänä olla tietoinen, että verkkosivusto ei välttämättä toimi 100-prosenttisesti, jos poistat tai estät evästeitä.

9.5 Kun käyt Mundipharman verkkosivustolla, seuraavat evästeet tallennetaan laitteellesi:

 

Google Analytics Käytetään sivuston käyttötapojen ja kävijämäärien rekisteröimiseen.
Insider Käytämme kolmannen osapuolen Insider-työkalua sivuston sisältöjen mukauttamiseen. Insider-alusta kerää tietoa sivuston vierailijoista, jotta voimme kohdentaa heille tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden perusteella mukautettua sisältöä. Insider käyttää tiedon keräämiseen erilaisia tekniikoita, mukaan lukien selaimen evästeitä. Insider-alusta ei oletusarvoisesti kerää henkilötietoja, joiden perusteella yksittäinen henkilö olisi mahdollista tunnistaa. Insider ei kerää vierailijatietoja omiin tarkoituksiinsa tai myydäkseen niitä kolmansille osapuolille.
Polylang Tallentaa ja lukee kunkin kävijän kielivalintoja.
Pop-up Tallentaa tietoa siitä, ketkä ovat hyväksyneet ponnahdusikkunan, jossa kerrotaan, että tietyille sivuille on pääsy vain terveydenhuollon ammattilaisilla.

10. Seuraukset ehtojemme rikkomisesta

10.1 Jos havaitsemme, että olet rikkonut verkkosivuston käyttöön liittyviä ehtoja, pidätämme oikeuden ryhtyä kaikkiin asianmukaisiin oikeustoimiin, mukaan lukien korvausvaatimukset.

11. Muutokset

11.1 Voimme muuttaa ehtoja kohtuullisella ilmoituksella. Kehotamme sinua pitämään itsesi ajan tasalla tällaisista muutoksista.

12. Sovellettava laki ja kiistat

12.1 Verkkosivuston käyttöön sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta Suomen lain kansainvälistä lainsäädäntöä. Kaikki kiistat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

 

© 2019 Mundipharma Oy

YHTEYSTIEDOT

Mundipharma Oy 
Rajatorpantie 41 B 
01640 Vantaa 
Y-tunnus: 1048595-3 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelin: 09 8520 2065 
Fax: 09 8520 2062 
Sähköposti: etunimi.sukunimi@mundipharma.fi

TIETOA MUNDIPHARMA OY:STA

Mundipharma OY kuuluu yhteistyötä tekevien, riippumattomien lääkealan yritysten kansainväliseen Purdue/Mundipharma/Napp-verkostoon.